אמפנדס תירס וגבינה
מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1546
- שלב 2547
- שלב 3548
- שלב 4549
- שלב 5550
- שלב 6551
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
פאייה עם תירס וירקות
דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם