Pinterest

מיני אומלט עם אפונה, תרד וברוקולי

ארוחת צהריים טעימה ומאוזנת, עשירה בחלבון ובירקות ירוקים - ברוקולי, תרד ואפונה.

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

4 כפות אפונה קפואה של בונדואל

4 פרחי ברוקולי

מעט עלי תרד

6 ביצים

10 מ"ל חלב

מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

4 כפות אפונה קפואה של בונדואל

4 פרחי ברוקולי

מעט עלי תרד

6 ביצים

10 מ"ל חלב

מלח, פלפל
  1. שלב 1
    מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית המאפינס בחמאה.
  2. שלב 2
    בשני שקעים מוסיפים את הברוקולי הקפוא, את האפונה לשניים אחרים ואת עלי התרד לשניים האחרונים.
  3. שלב 3
    שוברים את הביצים, מוסיפים את החלב, מלח ופלפל. טורפים הכול יחד ומוזגים מעל הירקות.
  4. שלב 4
    מכניסים לתנור ל-20-25 דקות. תוסיפו לצד האומלט סלט והרי לכם ארוחה קלה ומזינה. ניתן לאחסן ליומיים במכל אטום במקרר. בון אפטיט