מיני אומלט עם אפונה, תרד וברוקולי
ארוחת צהריים טעימה ומאוזנת, עשירה בחלבון ובירקות ירוקים - ברוקולי, תרד ואפונה.
קל
אנשים 4
5 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים





מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית המאפינס בחמאה.
- שלב 2בשני שקעים מוסיפים את הברוקולי הקפוא, את האפונה לשניים אחרים ואת עלי התרד לשניים האחרונים.
- שלב 3שוברים את הביצים, מוסיפים את החלב, מלח ופלפל. טורפים הכול יחד ומוזגים מעל הירקות.
- שלב 4מכניסים לתנור ל-20-25 דקות. תוסיפו לצד האומלט סלט והרי לכם ארוחה קלה ומזינה. ניתן לאחסן ליומיים במכל אטום במקרר. בון אפטיט
גלו גם

