ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה
ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
קל
אנשים 6
20 דקות
12 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 6
בסל:
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
מרכיבים עבור 6 אנשים
בסל:
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
- שלב 1מחממים את השעועית הירוקה על פי ההוראות שעל האריזה. חותכים את הפטריות לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית במשך 5-7 דקות. מניחים את הירקות בצד.
- שלב 2מרתיחים 1 ליטר מים וממיסים בהם את 2 קוביות הציר.
- שלב 3מחממים במחבת שמן זית ומקפיצים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
- שלב 4מוסיפים את האורז, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא הופך לשקוף ומוסיפים יין לבן.
- שלב 5לאחר שהיין הלבן נספג, מוסיפים בהדרגה מצקות מהציר. ממתינים עד שהנוזל ייספג לפני שמוסיפים עוד.
- שלב 6לאחר שכל הציר נמזג, מוסיפים חצי מגבינת הפרמז'ן, את הפטריות והשעועית הירוקה ומערבבים למשך 2 דקות.
- שלב 7מפזרים את גבינת הפרמז'ן שנותרה ומגישים. בון אפטיט
גלו גם