Pinterest

אמפנדס תירס וגבינה

מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש

200 גרם מוצרלה

מעט גבעולי כוסברה טרייה

1 חלמון

מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש

200 גרם מוצרלה

מעט גבעולי כוסברה טרייה

1 חלמון

מלח דק, פלפל טחון
  1. שלב 1
    551
  2. שלב 2
    552
  3. שלב 3
    553
  4. שלב 4
    554
  5. שלב 5
    555
  6. שלב 6
    556
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • פאייה עם תירס וירקות

    פאייה עם תירס וירקות

    דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.

  • גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.

גלו גם