טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
נגיש
אנשים 4
15 דקות
55 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
100 גרם עדשים ירוקות מבושלות
400 גרם עלי תרד מבושלים
140 גרם חצילים קלויים של בונדואל
1 חבילה בצק עלים
4 ביצים
40 גרם גבינת פטה מגורדת
1 בצל קצוץ
1 יוגורט יווני
400 מ"ל שמנת לבישול
שמן זית
עשבי תיבול בסגנון יווני – אורגנו, רוזמרין , טרגון או אבקת שום
100 גרם עדשים ירוקות מבושלות
400 גרם עלי תרד מבושלים
140 גרם חצילים קלויים של בונדואל
1 חבילה בצק עלים
4 ביצים
40 גרם גבינת פטה מגורדת
1 בצל קצוץ
1 יוגורט יווני
400 מ"ל שמנת לבישול
שמן זית
עשבי תיבול בסגנון יווני – אורגנו, רוזמרין , טרגון או אבקת שום
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
100 גרם עדשים ירוקות מבושלות
400 גרם עלי תרד מבושלים
140 גרם חצילים קלויים של בונדואל
1 חבילה בצק עלים
4 ביצים
40 גרם גבינת פטה מגורדת
1 בצל קצוץ
1 יוגורט יווני
400 מ"ל שמנת לבישול
שמן זית
עשבי תיבול בסגנון יווני – אורגנו, רוזמרין , טרגון או אבקת שום
100 גרם עדשים ירוקות מבושלות
400 גרם עלי תרד מבושלים
140 גרם חצילים קלויים של בונדואל
1 חבילה בצק עלים
4 ביצים
40 גרם גבינת פטה מגורדת
1 בצל קצוץ
1 יוגורט יווני
400 מ"ל שמנת לבישול
שמן זית
עשבי תיבול בסגנון יווני – אורגנו, רוזמרין , טרגון או אבקת שום
- שלב 1441
- שלב 2442
- שלב 3443
- שלב 4444
- שלב 5445
- שלב 6446
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
לזניה עם חצילים קלויים
לזניה טעימה כל כך, אפילו אולי יותר מזאת שהמאמא האיטלקית מכינה, עם תוספת של חצילים קלויים.
מיני פיצה חצילים
פיצה וחצילים, שילוב בין שניים שנועדו זה לזה, כאן בגרסת מיני ועם תוספת ירקות.
גלו גם