Pinterest

ארנצ'יני אפונה

כדורי אורז פריכים וממזרים עם תוספת ממיסה של מוצרלה ואפונה לתוספת מתיקות וטעם.
נגיש
אנשים 4
30 דקות
45 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)

60 מ"ל ציר ירקות

150 גרם אפונה קפואה של בונדואל

125 גרם מוצרלה

100 גרם פרמז'ן מגורדת

1 בצל

1 שן שום

כף שמן זית

100 גרם פירורי לחם

3 כפות קמח

10 מ"ל מים

שמן לטיגון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)

60 מ"ל ציר ירקות

150 גרם אפונה קפואה של בונדואל

125 גרם מוצרלה

100 גרם פרמז'ן מגורדת

1 בצל

1 שן שום

כף שמן זית

100 גרם פירורי לחם

3 כפות קמח

10 מ"ל מים

שמן לטיגון
  1. שלב 1
    מכינים את האורז. מקלפים וקוצצים את הבצל והשום, משחימים בשמן זית ומוסיפים את האורז לציר.
  2. שלב 2
    מבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות תוך ערבוב מידי פעם. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 3 דקות.
  3. שלב 3
    מורידים מהאש, מוסיפים פרמז'ן, מלח ופלפל. מוזגים לתבנית לקירור מהיר.
  4. שלב 4
    חותכים את המוצרלה לקוביות. בקערה מערבבים קמח עם מים ומניחים בצד לפירורי הלחם.
  5. שלב 5
    . יוצרים כדורי אורז בקוטר 8 ס"מ בידיים רטובות מעט. יוצרים גומה להכנסת חתיכת מוצרלה וסוגרים.
  6. שלב 6
    מגלגלים בתערובת הקמח והמים ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על התהליך עד לסיום הכדורים.
  7. שלב 7
    מטגנים את הארנצ'יני במשך 5 דקות עד הזהבה. מגישים כמתאבנים או כמנה כשלצידה סלט ירוק. בון אפטיט