ארנצ'יני אפונה
כדורי אורז פריכים וממזרים עם תוספת ממיסה של מוצרלה ואפונה לתוספת מתיקות וטעם.
נגיש
אנשים 4
30 דקות
45 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
- שלב 1מכינים את האורז. מקלפים וקוצצים את הבצל והשום, משחימים בשמן זית ומוסיפים את האורז לציר.
- שלב 2מבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות תוך ערבוב מידי פעם. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 3 דקות.
- שלב 3מורידים מהאש, מוסיפים פרמז'ן, מלח ופלפל. מוזגים לתבנית לקירור מהיר.
- שלב 4חותכים את המוצרלה לקוביות. בקערה מערבבים קמח עם מים ומניחים בצד לפירורי הלחם.
- שלב 5. יוצרים כדורי אורז בקוטר 8 ס"מ בידיים רטובות מעט. יוצרים גומה להכנסת חתיכת מוצרלה וסוגרים.
- שלב 6מגלגלים בתערובת הקמח והמים ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על התהליך עד לסיום הכדורים.
- שלב 7מטגנים את הארנצ'יני במשך 5 דקות עד הזהבה. מגישים כמתאבנים או כמנה כשלצידה סלט ירוק. בון אפטיט
גלו גם