טארט אפונה וגרעינים
אנחנו הצרפתים, מתים על טארט, וזה שלפניכם מיוחד במינו בזכות תוספת פריכה של גרעינים, זרעים וכמובן - אפונה.
קל
אנשים 4
30 דקות
40 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
250 גרם קמח
כף שומשום
1 כף פרג, גרעיני דלעת או זרעי פשתן
125 גרם חמאה רכה
4 ביצים
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
20 מ"ל שמנת או 200 גרם גבינת ריקוטה
מלח, פלפל
250 גרם קמח
כף שומשום
1 כף פרג, גרעיני דלעת או זרעי פשתן
125 גרם חמאה רכה
4 ביצים
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
20 מ"ל שמנת או 200 גרם גבינת ריקוטה
מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
250 גרם קמח
כף שומשום
1 כף פרג, גרעיני דלעת או זרעי פשתן
125 גרם חמאה רכה
4 ביצים
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
20 מ"ל שמנת או 200 גרם גבינת ריקוטה
מלח, פלפל
250 גרם קמח
כף שומשום
1 כף פרג, גרעיני דלעת או זרעי פשתן
125 גרם חמאה רכה
4 ביצים
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
20 מ"ל שמנת או 200 גרם גבינת ריקוטה
מלח, פלפל
- שלב 1224
- שלב 2225
- שלב 3226
- שלב 4227
- שלב 5228
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם